Kodlås

Gör det enklare att låsa med kodlås
monterade av Wendelius

Kodlås har blivit ett självklart val när man enkelt och säkert vill låsa sina dörrar. Genom att installera kodlås slipper du obehöriga, samtidigt som du gör det bekvämt för dig själv, dina hyresgäster eller dina medarbetare. Wendelius erbjuder marknadens mest välbeprövade kodlåsprogram.

Håller effektivt obehöriga borta

En fyrsiffrig kod ger minst 10 000 kombinationsmöjligheter. Och tack vare inbyggd fördröjning av öppningssignalen eller blockering vid felslag, blir det i princip omöjligt att slumpmässigt hitta rätt kod.

Tryggare boende

Genom att installera ett kodlås i porten till fastigheter slipper du obehöriga som använder trapphuset som värmestuga. Dessutom gör du det bekvämt för dina hyresgäster som enkelt kan använda sig av en fyrsiffrig kod för att öppna. Wendelius levererar också kodlås med inbyggd IR-funktion som tar bort behovet av postkoder och nycklar.

Öka säkerheten i företaget

Att låsa och sedan dela ut nycklar till de anställda innebär ingen större säkerhet. Nycklar hamnar lätt i orätta händer eller tappas bort. Med hjälp av kodlås från Wendelius kan du enkelt låta personal och medarbetare passera och samtidigt stänga obehöriga ute på ett effektivt sätt.

Skräddarsydda lösningar

Wendelius erbjuder också skräddarsydda lösningar, det vill säga lösningar som kombinerar olika typer av system och som kan kompletteras med till exempel dörrautomatik och extralåsningar för att höja säkerheten ytterligare. Eftersom vi är elektriker i grunden gör vi samtliga installationer själva och utan underleverantörer. Det spar både tid och pengar. Tack vare nära samarbete med låssmed kan vi också ansvara för byte av låscylindrar.

Vill du veta mer om våra porttelefoner?
Tveka inte att höra av dig! Ring gärna: 08-81 10 40, eller mejla: info@wendelius.nu