Porttelefoner

Höj säkerheten med porttelefoner
monterade av Wendelius

Att kunna låsa sin entré för obehöriga är ett krav i de flesta fastigheter och företag, samtidigt som man vill kunna släppa in besökare och anställda på ett enkelt, bekvämt och säkert sätt. Porttelefoner är till exempel vanliga i hyreshus då porten behöver vara låst och man vill ha full kontroll över vilka som släpps in.

Större företag

Wendelius har lösningar som kombinerar porttelefoner med kortläsare, vilket förenar kraven på hög säkerhet, elegant design och enkelt handhavande. Dessa lösningar är perfekta för kontorsmiljöer där man lägger stor tyngdpunkt på funktion och diskret utformning.

Hyresfastigheter

För dig som behöver många anknytningar kan Wendelius erbjuda lösningar med anropsknappar eller digitala register som kopplas till svarsapparaten eller via telenätet. Detta ger möjligheter att bygga större anläggningar för hyresfastigheter.

Skräddarsydda lösningar

Wendelius erbjuder också skräddarsydda lösningar, det vill säga lösningar som kombinerar olika typer av system och som kan kompletteras med till exempel dörrautomatik och extralåsningar för att höja säkerheten ytterligare. Eftersom vi är elektriker i grunden gör vi samtliga installationer själva och utan underleverantörer. Det spar både tid och pengar. Tack vare nära samarbete med låssmed kan vi också ansvara för byte av låscylindrar.

Vill du veta mer om våra porttelefoner?
Tveka inte att höra av dig! Ring gärna: 08-81 10 40, eller mejla: info@wendelius.nu