Om Oss

En personlig historia

Wendelius Passersystem ägs och drivs av Lars och Björn Wendelius, far och son. Vi är båda elektriker i grunden och har lång erfarenhet av att installera och serva olika former av passersystem; från traditionella porttelefoner till kombinerade och avancerade system med olika behörighetsgrader och tidsstyrning. Gemensamt för alla våra installationer är att vi alltid utgår från dina och fastighetens specifika behov och villkor vad gäller service och trygghet.

För oss är inget jobb för litet eller för stort. Och när det behövs tar vi hjälp av andra duktiga elektriker och installatörer. Det betyder att vi kan växa med uppdragen. Tack vare småskaligheten får du ett personligt bemötande, från första förfrågan tills arbetet är slutfört. Vi tar jobb inom hela Storstockholmområdet och närliggande kommuner, ofta inom några dagar. De flesta akuta servicearbeten löser vi inom 24 timmar.

Tack vare en nära kontakt och tydliga arbetsrutiner behövs inga krångliga och dyra serviceavtal. Däremot lämnar vi garantier på samtliga installationer och är snabbt på plats vid minsta problem. För både din och vår egen skull installerar vi enbart utrustning av riktigt bra kvalitet.

Vill du veta mer om oss och passersystem kan du ta del av våra frågor och svar. Där har vi samlat det mesta. Är det något du saknar är det bara att ringa eller mejla.

Vår behovsanalys och offertförfarande är kostnadsfritt.
Wendelius Passersystem – 08-81 10 40, info@wendelius.nu

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Soliditets värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.