Hur går en behovsanalys till?

För att kunna leverera ett passersystem som fungerar och lever upp till sitt syfte behöver vi veta mer om dina och fastighetens specifika förutsättningar. En första och enkel beskrivning kan du ge här på webbplatsen genom att fylla i och mejla behovsunderlaget på vår kontaktsida. Sedan gör vi ett kostnadsfritt besök och diskuterar era behov.

Vi behöver veta hur stor anläggningen är och vilken typ av verksamhet det handlar om. Ett stort företag behöver ofta helt andra lösningar än till exempel en bostadsrättsförening.
Andra frågor kan vara: Hur många personer passerar dagligen? Finns reception? Behövs nycklar eller klarar man sig med kod och/eller kortläsare? Ligger fastigheten utsatt (till exempel centralt i staden eller i ett industriområde)? Finns behov av larmstyrning? Finns behov av olika behörighetsnivåer (som ger möjlighet att styra åtkomsten vid olika tider och för olika personer)?

Med hänsyn till era behov och krav, och utifrån det vi kommer överens om när vi ses, återkommer vi inom ett par dagar med en kostnadsfri offert baserad på olika nivåer.
Till behovsunderlaget »